Velg en side

Du er med!

Påmeldingen din er gått igjennom

Kjapt spørsmål mens du er her…

Takk for tilliten! Gleder meg til å dele denne viktige meditasjonen med deg – det er en mail på vei.

Se etter avsender navn Ingeborg Kramprud og emne Velkommen til En øvelse i å gjøre ingenting!

Mens du venter på at de automagiske systemene skal kjøre kan du se denne videoen og sjekke ut de mest populære blogginnleggene mine under  

Topp tre fra bloggen

gravid og bekymret for alt

Meditasjon for nybegynnere

De siste månedene har jeg virkelig meg i meditasjon og pusteteknikker. Og jeg har virkelig funnet en rytme hvor jeg får det til å passe inn i hverdagen min. Jeg merker at jeg har fått en helt annen indre ro og trygghet. Jeg føler meg mer som et fjell, som ikke så lett kan vippes av pinnen.

Menstruasjonssyklus faser

Menstruasjonssyklus faser sett i lys av årstidene

Menstruasjonssyklusen din har forskjellige faser som påvirker energien, følelsene, humøret og bevisstheten din. I denne artikkelen inviterer jeg deg til å oppdage hvordan det å se menssyklusen i lys av årstidenes sesonger gir en dypere forståelse av hvordan naturen rundt deg er knyttet til din indre natur.

pusteteknikk fødsel

Det fødes også en mor

Vi lever i en kultur som er fokusert på babyen. Nytt liv annonseres med «en baby har blitt født». Mens i enkelte andre kulturer annonseres det med «en mor har født et barn». Den store lille forskjellen mellom disse to er at den siste også hedrer innsatsen det krever for å føde barnet – og anerkjenner at det fødes både en mor og et barn.