Velg en side

5 podcast du må få med deg – del 5

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Publisert første gang 1. april 2017

Dette er siste artikkel i en serie på fem med podcast episoder jeg anbefaler deg å sjekke ut. Har du sett de andre? 5 podcast du må få med deg – del 1del 2del 3 og del 4

Podcast #5 – om stress i graviditeten

I denne episoden møter vi Parijat Deshpande som blir intervjuet av Adriana fra The Birthful Podcast. De snakker om hva stress er, om kronisk stress, hvor mye stress som er bra for babyen din, hvordan håndtere angst og dårlig samvittighet for stress, hvordan stress påvirker deg og hva med stress hvis du har et høyrisiko svangerskap.

Stress er et veldig interessant tema. Og særlig i graviditet og foreldrerollen. Vi vet jo alle sammen at det ikke er bra for oss, men mange sliter med å faktisk gjøre noe med det. Kanskje kan du få mer informasjon og inspirasjon til å gjøre noe med stress nå – slik at du kan legge et godt fundament for en mindre stresset småbarnstid?

Du finner podcasten hvis du søker opp The Birthful Podcast. Det er episode 101 og den heter Effects of Stress During Pregnancy, with Parijat Deshpande.

Hvilket stress synes du det er vanskeligst å bli kvitt? Når blir du stresset? Har du et godt tips for å unngå stress? Del gjerne med meg i kommentarfeltet.

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 12+ år og gravidyoga i 8 av dem. Driver Månesøstre Kvinnesirkel og Gravidyoga Online. Hjelper kvinner i alle faser av livet bli kvitt frykter og følge hjertet sitt uten dårlig samvittighet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *