Velg en side

5 podcast du må få med deg – del 3

Skrevet av Ingeborg

Dette er tredje artikkel i serie på fem artikler. Har du sett de andre artiklene i denne serien? Sjekk ut 5 podcast du må få med deg – del 1 og 5 podcast du må få med deg – del 2.

Podcast #3 – The Circle of Birth med en pappas fødselshistorie

Denne episoden er dedikert til partners rolle i fødsel. Vi blir kjent med Alex Perry forteller om hvordan han har opplevd fødslene av sine barn. Han forteller om hvordan særlig den første fødselen var utfordrende for han emosjonelt. Det synes jeg var så fint å høre! Fødselen oppleves som utfordrende for mange fødselspartnere. Men dette er et tema det ikke snakkes så mye om. Mange fødselspartnere opplever hjelpesløshet og det deler Alex litt om i denne episoden. Han forteller også hvordan han følte det annerledes i andre og tredje fødsel.

Kanskje kan denne podcasten være et utgangspunkt for en samtale om din partners rolle i fødselen? Og hvis dere har barn bra før, en åpning for å lytte til hvordan partneren din opplevde forrige fødsel?

Du finner den hvis du søker opp The Circle of Birth Podcast. Den heter E28 – Birth Partner Podcast! Father and Womans Holistic Practitioner Shares His 3 Birth Stories.

Har dere snakket om partners rolle i fødselen? Jeg vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet under.

Ingeborg

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.