Velg en side

5 podcast du må få med deg – del 2

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Publisert første gang 25. mars 2017

Har du sett første artikkelen i denne serien? Sjekk ut 5 podcast du må få med deg – del 1.

Podcast #2 – Fear free childbirth Podcast med Simone som fødte i en elv (og la det ut på Youtube!)

Da Simone Thurber skulle føde sitt fjerde barn valgte hun å gjøre det uten jordmor tilstede og i en elv i regnskogen i Australia. Fødselen ble filmet og hun la den ut på Youtube, den har omtrent 59 millioner visninger. Hvis du ikke har sett den finner du den her.

Det å føde ute i naturen uten jordmor er for de aller fleste helt utenkelig. Så da jeg kom over et langt intervju med Simone var jeg veldig spent på å høre mer om denne historien. Og ikke minst om hvorfor hun valgte dette.

Intervjuet varer i nesten 2 timer, og er absolutt verdt det! Simone deler generøst av seg selv og prosessen som ledet frem til denne fødselen. Hele veien trekker hun inn egen erfaring fra fødsler, arbeidet hun gjør som Doula og terapeut for kvinner som er redd for å føde. Hun snakker også om reaksjonene hun har fått etter å ha lagt ut videoen og hvilke bekymringer hun hadde før fødselen. Dette er en slags behind the scene til en fødsel som har blitt en Youtube legende.

Du finner den hvis du søker opp Fear Free Childbirth Podcast. Episoden ble gitt ut 28. juli 2016 og heter Simone’s Fearless Birth in a Stream.

Hva tar du med deg videre fra denne podcasten? Fortell i kommentarfeltet under! Og følg med i morgen for tips om en episode med en pappa som deler sin erfaring fra å ha vært med på 3 fødsler.

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 12+ år og gravidyoga i 8 av dem. Driver Månesøstre Kvinnesirkel og Gravidyoga Online. Hjelper kvinner i alle faser av livet bli kvitt frykter og følge hjertet sitt uten dårlig samvittighet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *