Velg en side

5 podcast du må få med deg – del 1

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Publisert første gang 24. mars 2017

Hører du på podcasts? Det gjør jeg! Og de siste månedene har jeg oppdaget en helt ny verden av podcasts. Det finnes nemlig en hel rekke av engelskspråklige podcast med tema rundt graviditet, yoga, fødsel og babyer. Jeg spiller dem av når jeg vasker, rydder, kjører bil eller går tur. Her er 5 av mine favoritt episoder for deg som er gravid.

Har du iPhone finner du disse i iTunes. Jeg har Android og har lastet ned en egen app for podcast som heter Pocket Casts. Det finnes flere ulike, både gratis og som du må kjøpe.

Podcast #1 – Yoga Birth Babies intervjuer Pam Englad

Pam England er forfatter av Ancient map for modern birth som kom ut på tampen av fjoråret og Birthing from within som ble gitt ut i 1998. Birthing from within er beskrevet som et landemerke i fødselshistorien. Jeg har begge disse bøkene og husker særlig at da jeg leste Birthing from within etter jeg hadde født følte jeg at jeg endelig hadde funnet noen som forstod og beskrev det jeg savnet i forberedelsen til å føde og til å bli mamma. I Ancient map for modern birth går hun enda dypere inn i valg som gravide møter i dagens fødselsomsorg.

I denne episoden får du høre Pam England bli intervjuet av Deb Flashenberg. Det jeg liker aller best med denne podcasten er samtalen rundt det å se på fødselen som et overgangsrite (rite of passage). Hva det innebærer og hvordan vi kan forberede oss til det.

Du finner den i hvis du søker opp Podcast til Yoga Birth Babies i din Podcast spiller. Episoden ble gitt ut 12. desember 2016 og heter Birthing From Within to Ancient Map for Modern Birth, a lively conversation with Pam England.

Jeg er så spent på å høre hva du synes om denne episoden! Del med meg i kommentarfeltet og følg med i morgen for neste podcast.

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 12+ år og gravidyoga i 8 av dem. Driver Månesøstre Kvinnesirkel og Gravidyoga Online. Hjelper kvinner i alle faser av livet bli kvitt frykter og følge hjertet sitt uten dårlig samvittighet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *