Velg en side

5 podcast du må få med deg – del 4

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Publisert første gang 27. mars 2017

Dette er fjerde artikkel i en serie på fem med podcast episoder jeg anbefaler deg å sjekke ut. Har du sett de andre? 5 podcast du må få med deg – del 1del 2 og del 3

Podcast #4 – Childproofing your marriage

I denne møter du Michelle Canarix som er Psykolog og mor til to. Michelle har jobbet med hundrevis av par for å hjelpe de å kommunisere bedre sammen. Deb Flashenberg fra Yoga Birth Babies intervjuer henne og her er det mye spennende for alle som skal ha eller har fått barn.

I episoden gir de flere eksempler på gode og dårlige måter å snakke til partneren din på. Jeg må ærlig innrømmet at jeg innimellom har gått i fella og brukt de ikke så veldig konstruktive måtene å snakke til min kjære på. Heldigvis er det lett å endre når du er obs på hva og hvordan. Og det lærer du i denne episoden.

Anbefaler å høre den SAMMEN med din partner. Her er det masse bra for begge to. Kos dere!

Du finner den hvis du søker opp Yoga Birth Babies. Episoden er gitt ut 22. november 2016 og heter Childproofing Your Marriage.

Jeg vil gjerne høre fra dere! Har dere gått i fella også?

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 12+ år og gravidyoga i 8 av dem. Driver Månesøstre Kvinnesirkel og Gravidyoga Online. Hjelper kvinner i alle faser av livet bli kvitt frykter og følge hjertet sitt uten dårlig samvittighet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *