Velg en side

Du er med!

Påmeldingen din er gått igjennom

Kjapt spørsmål mens du er her…

Takk for tilliten! Gleder meg til å dele dette viktige kurset med deg – det er en mail på vei.

Se etter avsender navn Ingeborg Kramprud og emne Velkommen til Få en God Fødsel minikurs!

Mens du venter på at de automagiske systemene skal kjøre kan du se denne videoen og sjekke ut de mest populære blogginnleggene mine for gravide under  

Topp tre fra bloggen for gravide

Gravidplager mensmurringer stikkende smerte kynnere bekkenløsning bekkenleddsmerter kvalme

Gravidplager – dette kan hjelpe

For mange kan graviditeten føre med seg plager det er vanskelig å sette pris på. Som gravidyogalærer hører jeg om alle mulige slags gravidplager. Her finner du en oversikt over de vanligste – og hva som kan være til hjelp.

gravid og bekymret for alt

Gravid og bekymret for alt?

Kanskje er du en av de mange som opplever at som gravid er mer bekymret enn før? Det kan være alt fra små ting til store spørsmål om babyens helse, din helse og fødselen.

pusteteknikk fødsel

Pusteteknikk fødsel – bruk pusten til å lindre smerte

Pusteteknikker kan gjøre en kjempestor forskjell i fødsel. Du kan bruke pusten til å roe deg ned, redusere smerte og hjelpe babyen til å tåle fødselen bedre.

Lyst på mer?

Gjør gravidyoga med Ingeborg K

Gravidyoga online er for deg som kose deg med graviditeten og forberede fødsel uten stress og uro. Hundrevis av gravide har stresset ned, fått mindre plager og mer ro med min hjelp. Og det kan du også! Det er mye du kan gjøre for å lindre plager, bli tilfreds med endringene i graviditeten og forberede deg til fødsel og barseltiden. Les mer og bli med her.