Velg en side

Online yogastudio

Jeg har et eget online yogastudio hvor du finner forskjellige kurs. Disse kan du gjøre fra der du er når det passer deg. På noen av kursene samles vi som en gruppe på gitte tidspunkt andre kurs kan du gjennomføre hele når det passer deg.

Slik lager du bruker

  1. Følg denne linken for å lage konto
  2. Du har nå tre valg. Du kan lage konto med din e-postadresse og et passord, du kan logge inn med Facebook eller du kan logge inn med Google. Hvis du velger å lage konto med e-postadresse og passord vil du bli bedt om å fylle ut adresse og telefonnummer også.

Slik kjøper du et kurs

  1. Du finner alle tilgjengelige kurs under Shop
  2. Når du har funnet kurset du vil kjøpe velger du buy
  3. Hvis du ikke er logget inn vil du få mulighet til å gjøre det nå, eller til å lage en ny konto
  4. Prisen for kurset står til høyre og rett under der står det «I have a coupon code». Hvis du har en rabattkode trykker du der for å angi det.
  5. Skriv inn rabattkoden din og trykk check. Du må ha rett kombinasjon av store og små bokstaver, så skriv den eksakt som du har fått på e-post.
  6. Hvis det er et kurs som i utgangspunktet koster noe så må du legge inn et kort for betaling. Hvis du har en rabattkode som gir deg en periode gratis vil du bli belastet første gang etter den perioden er over.
  7. Det blir synlig en ny knapp for «Purchase product». Klikk på den.
  8. Du får en bekreftelse og kan velge «Click here to access your purchase». Da kommer du til en oversikt med alle dine produkter og du kan velge å gå inn på kurset.

Legg til snarvei til kurset på mobilen din

For å gjøre det så enkelt som mulig å gå inn på kurset anbefaler jeg at du legger til nettadressen til kurset som en snarvei på hjem skjermen din på mobilen. Da kan du trykke rett på den for å komme rett inn. Her er en video som viser hvordan du gjør det på iPhone og her er en artikkel om hvordan du gjør det på Android.