Velg en side

Årskavalkade 2016

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Kategori Gravidyoga
Publisert første gang 16. januar 2017

2016 har vært et spennende år! Før 2017 setter i gang for fullt vil jeg gjerne oppsummere og dele litt om året som har vært med dere.

Dette skjedde i 2016:

  • Underviste 10 kurs i gravidyoga. 3 på Årø, 5 i Molde og 2 i Malmefjorden.
  • Det har deltatt 56 gravide med 57 babyer i magen.
  • Tilsammen 80 timer med gravidyoga for gravide.
  • Og 3 timer med gravidyoga for ikke gravide Jordmødrene i kommunene rundt Molde.
  • Fire turer til Oslo for videreutdanning i gravid og barselyoga.
  • Observert, assistert og undervist tilsammen 3 gravidyogaklasser hos Belly&Baby i Oslo.
  • Gjennomført et fødselsforberedende kurs for 2 par i samarbeid med jordmor og doula.
  • Reist en tur til London for å lære om hypnose for fødsel.
  • Hatt en helg i Oslo for å lære enda mer om Yoga nidra – yogisk søvn (som er det jeg fant mest anbefalinger på i forhold til lindring av fødselsangst i oppgaven jeg skrev)

Tilbakemeldinger fra deltakere

Noe av det aller beste jeg vet er når det tikker inn en SMS fra en av gudinnene jeg har hatt på kurs om at babyen er ute av magen. Jeg blir like rørt, stolt og takknemlig hver gang. Her er noen av tilbakemeldingene jeg har fått i 2016.

Hvis noen ikke kan komme en kveld ber jeg om beskjed på SMS. Jeg ble veldig glad da denne kom rett før siste kurskveld på ett av kursene:

Heisann 🙂 Jeg får desverre ikke til å komme på yogaen i kveld alikevel. Takk for et flott kurs, det har vært veldig fint å være med på gravidyoga 🙂

Noen av deltakerne mine har lagt inn anmeldelse på Facebook. Denne synes jeg var veldig fin:

Herlig avbrekk i hverdagen, skuldrene senkes og stress forlater kroppen. Også utrolig god nytte under fødselen med å kunne hente frem pusteteknikkene vi lærte på kurset, samt å kunne hjelpe barnet nedover i bekkenet. Anbefales til alle gravide!

En annen fin tilbakemelding fra en fornøyd mamma:

Et herlig avbrekk fra hverdagens stress og kav under graviditeten, anbefales for alle gravide?

Denne rørte meg sterkt i fjor og jeg ser tilbake på den hver gang jeg trenger en ekstra piff. Er så utrolig glad for at jeg kunne gi noe til denne mammaen som bidro positivt til hennes fødselsopplevelse:

Hei! Jeg ville bare sende melding og fortelle at jeg fødte en velskapt liten gutt på søndag. Fødselen gikk fort og over all forventning. Vil bare takke deg for gode pusteteknikker og råd fra gravidyoga , de var alfa og omega for hele opplevelsen min 🙂 Takk igjen!

Takk til alle som har deltatt på kurs, gitt meg råd, delt av sine erfaringer og lært meg mer i  2016. Gleder meg til 2017!

 

 

 

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 12+ år og gravidyoga i 8 av dem. Driver Månesøstre Kvinnesirkel og Gravidyoga Online. Hjelper kvinner i alle faser av livet bli kvitt frykter og følge hjertet sitt uten dårlig samvittighet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *